Karin har lagat mat utomhus och i olika storkök i mer än 15 år

Det började som storkökskock som kombinerades med ett stort intresse för friluftsliv och specialkost.

Matlagning ute och med eld

Laga mat med eld är en utmaning och det är just det som gör det så kul! Att få till tajmingen mellan eld och mat kräver lite övning, särskilt om det ska lagas till många. Och just det är min specialitet, jag har serverat allt från förskolebarn och scoutgrupper till större grillsällskap, upp till hundra personer. Vissa maträtter gör sig dessutom mycket bättre på eld, till exempel woken som Höörs Utmanarscouter alltid ber mig laga när vi är på hajk tillsammans.

Nästa gång ni vill samlas och äta mat utomhus kan ni hyra in mig. Ska ni ha teambuilding eller en annorlunda fest ute i vår vackra natur möter jag gärna upp och bjuder på god mat. En värmande gulasch med nybakad surdegslimpa efter några timmar i en kanot kan vara en perfekt avslutning.

Eller vill ni hellre laga mat tillsammans? Jag stöttar gärna med recept, tips och trix och konkret handledning. Tillsammans fixar vi ett antal mumsiga rätter som vi avslutar med att äta tillsammans. Ni väljer nivå och inriktning!

Specialkost

Jag har utbildning och flerårig yrkeserfarenhet av att laga specialkost. Allt från Vegetariskt julbord, allergenfria maträtter efter behov till att på kort varsel lösa Gluten- och Sojafri Veganmat.

Mat i grop

Matlagning i marken med hjälp av stenar som värmts upp i elden och grävs ner är något alldeles speciellt. Jag lagar fiskrätter, bröd, rotfrukter och grönsaker och det ger en fantastisk smak.

Bröd

Att baka bröd över eld är något jag älskar att experimentera med. Pinnbröd, Tunnbröd, och surdegsbröd i fältugn är bara några av mina favoriter.